Personvern (GDPR)

Innsikt og Utsikts personvernerklæring:

Denne personvernerklæringen viser i hvilken grad og hvordan Innsikt og Utsikt (heretter “I&U”) samler inn og bruker personopplysninger. Erklæringen gir uttømmende informasjon om I&U´s  behandling av personopplysninger.

I&U er selv behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger. 

Samler I&U inn personopplysninger?

I&U samler ikke inn individuelle personopplysninger på noen måte, på, via eller for www.innsiktogutsikt.no, eller tredjepart. 

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til steffen@innsiktogutsikt.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Hva registreres når du bruker nettsiden www.innsiktogutsikt.no?

Webanalyse

I&U bruker WordPress´ statistikkverktøy (WP statistics) for å analysere aggregerte data om nettrafikk på www.innsiktogutsikt.no, for å vite mest mulig om den samlede nettrafikken og leseradferden på siden. Statistikkverktøyet lagrer IP-adresser, men ingen opplysninger om enkeltindivider, heller ikke IP-adressene behandles, prosesseres eller hentes ut.

Kommentarfelt

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.